Do Košíc mieri posila z Nových Zámkov. Ofenzívu Oceliarov posilní Tomáš Mikúš


Foto: Do Košíc mieri posila z Nových Zámkov. Ofenzívu Oceliarov posilní Tomáš Mikúš Foto: Facebook/HCKE

Oceliari oznámili významnú posilu do svojho kádra. Tridsaťročný slovenský útočník, ktorý si naposledy obliekal dres HC MIKRON Nové Zámky, sa s vedením tímu dohodol na zmluve platnej do konca aktuálnej sezóny 2023/2024.

V tejto sezóne si za Nové Zámky pripísal 17 bodov v 41 zápasoch, z čoho bolo 9 gólov a 8 asistencií, čo svedčí o jeho schopnosti výrazne prispievať na ľade. Pred svojím angažmánom v Nových Zámkoch strávil významnú časť kariéry v českej extralige, kde sa najviac presadil v drese HC Energie Karlove Vary.


Okrem toho má za sebou sezónu vo Fínsku a skúsenosti z najvyšších slovenských súťaží, kde si obliekal dresy viacerých tímov vrátane Slovana, Nitry a Skalice. Jeho bohaté domáce aj zahraničné skúsenosti by mali byť cenným prínosom pre Oceliarov.


Gabriel Spilar, športový manažér HC Košice, vyjadril nadšenie z novej posily a podčiarkol kvalitu a schopnosti, ktoré Tomáš prináša do tímu. „Veríme, že jeho príchodom porastie konkurencia a variabilita v útoku. Ak všetko pôjde dobre, Tomáš nebude našou poslednou posilou pred blížiacim sa koncom transferového obdobia,“ uviedol pre klub.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu