VIDEO: Košice sa zmenili na Hollywood. Premiéru Vojna policajtov si pozrelo vyše 4-tisíc divákov


Foto: VIDEO: Košice sa zmenili na Hollywood. Premiéru Vojna policajtov si pozrelo vyše 4-tisíc divákov
Galéria: 52 fotiek
Foto: CinemArt SK

Metropola východu sa v sobotu (27. 1.) zmenila na Hollywood. Premiéra, akej sa dostalo akčnému thrilleru Vojna policajtov, Košice dávno nezažili.  Na červenom koberci sa predstavili desiatky známych tvárí zo šoubiznisu ako Alexander Bárta, Patrik Rytmus Vrbovský, Ady Hajdu, Róbert Jakab a ďalší. Na slávnostné premietanie zavítal aj kandidát na prezidenta Ivan Korčok s manželkou.

Atmosféru 90. rokov spoločne nasalo viac ako 4-tisíc divákov, medzi nimi aj 200 pozvaných komparzistov. Už hodinu a pol pred projekciou hral pred Steel Arénou a pri červenom koberci sa postupne zhromažďovali diváci. 

“Vojna policajtov je veľmi dôležitý okamih v mojej hereckej kariére,” povedal predstaviteľ hlavného hrdinu Mikiho Miku, Alexander Bárta, rodený Košičan, ktorý sa vo svojej životnej hereckej roli predstavil svojmu najbližšiemu publiku.

Režisér Rudolf Biermann vyzval po projekcii nielen známych hercov, ale aj komparzistov z Košíc, aby sa prišli na pódium ukázať prítomným divákom. “Som hrdý na každého jedného môjho herca a každému jednému veľmi pekne ďakujem,” uzavrel večer plný emócií.


Po ukončení filmu sa ozval celým štadiónom bujarý potlesk a zábava pokračovala na afterpárty. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu