Temná minulosť Košičanky Stanky. Pre adeptku na víťazku Ruže pre nevestu si prišla NAKA


Foto: Temná minulosť Košičanky Stanky. Pre adeptku na víťazku Ruže pre nevestu si prišla NAKA Foto: Instagram/tvmarkizaofficial

Relácia Ruža pre nevestu z dielne TV Markíza je hitom slovenských obrazoviek už druhú sezónu po sebe. Mladé krásky sa pokúšajú dobyť srdce podnikateľa Radka Urbanyaka. V priebehu relácie na obrazovkách aj sociálnych sieťach vyplávajú na povrch tajomstvá jednotlivých súťažiacich. Výnimkou nie je ani Košičanka Stanka. Ukázalo sa, že na prvý pohľad nevinná „nevesta“ skrýva temné tajomstvá z minulosti.

Práve Stanka Lučková je horúcou kandidátkou na víťazstvo v súťaži o Radkovo srdce. V markizáckej šou tou medzi dvojicou bez pochyby iskrí. Krásne pozlátko však zjavne nie je všetko. Ako osvetlil portál Topky, verejnosťou už dnes kolujú informácie o tom, že krásna Košičanka mala v minulosti problémy s kriminálkou.

Zdroj: Reprofoto Tv Markíza/ Ruža pre nevestu

Lietala v problémoch s drogami, bola v tom však nevinne

Ako portál priblížil, podľa človeka z jej okolia mala Stanku ešte pred štyrmi rokmi v oku Národná kriminálna agentúra (NAKA). Mala byť súčasťou veľkej protidrogovej akcie. Podľa zdroja, ktorý si želal ostať v anonymite, mala Stanka ešte v septembri 2020 zlé skúsenosti s kriminalistami, ktorí jej v rámci protidrogovej akcie zbalili jej vtedajšieho priateľa. Medzi jedenástkou podozrivých, ktorým sa pozreli na zub, mala byť aj samotná Stanka.


Obvinenia, ktorým čelila, tak boli zo strany vyšetrovateľov napokon stiahnuté. „Nikdy som nebrala žiadne drogy. (...) Som proti tomu a ani to neplánujem. (...) Naozaj reálne neviem, aký je rozdiel medzi kokaínom a heroínom, je to pre mňa španielska dedina,“ vysvetlila vo svojom vyjadrení na sociálnej sieti. „Nikdy by mi nenapadlo, že môj priateľ má niečo s drogami. (...) Zobrali ma na výsluch, v tejto veci som figurovala ako svedok,“ dodala.


Chcela byť policajtkou, jej plány sa zmenili

Práve jej zlá skúsenosť z minulosti dnes môže podkladať fakt, že v kontakte s mužmi je opatrná. V čase, kedy sa celá situácia odohrala mala v pláne stať sa policajtkou. Študovala na Strednej odbornej škole Policajného zboru v Košiciach. Pokračovanie v práci snov jej však napokon umožnené nebolo.

Ako samotná Stanka potvrdila, po celej afére pokračovala v štúdiu. Neskôr jej však riaditeľka dala podpísať písomné oznámenie o uvoľnení zo služobného pomeru. „Oprela sa o to, aj keď mi bola dokázaná nevina,“ vysvetlila.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu