VIDEO: Zaži súboj Východu so Západom! Slovenské hokejové legendy sa stretnú v košickej Steel Aréne


Foto: VIDEO: Zaži súboj Východu so Západom! Slovenské hokejové legendy sa stretnú v košickej Steel Aréne Foto: ilustračné/Instagram/citronada.show

Košická Steel Aréna bude v nedeľu 11. februára svedkom vzrušujúceho hokejového zápasu, ktorý organizuje Richard Lintner v spolupráci s občianskym združením Košická Aréna. Pôjde o jedinečný súboj medzi Východom a Západom, v ktorom sa na ľade stretnú bývalé slovenské hokejové hviezdy.

Podujatie, ktoré je súčasťou série All Star Legendy, sľubuje fanúšikom nezabudnuteľný športový zážitok. Priaznivci hokeja sa môžu tešiť nielen na tradičné vzájomné súperenie, ale aj na súťaže zručností. Zápas sa odohrá vo formáte trikrát po 10 minút s formáciou 4 proti 4, pričom vrcholom bude obľúbená súťaž v streľbe „z bufetu“ a zámorský Dunk Tank.


Na ľadovú plochu sa postavia dva tímy. Jeden z Východu, v ktorom budú mať zastúpenie mená ako Ján Laco, Michal Handzuš, Ladislav Nagy, Peter Bartoš, Martin Cibák a ďalší. Ich súperom bude tím zo Západu, ktorého členmi budú Ján Lašák, Boris Valábik, Andrej Sekera, Miroslav Šatan, Marián Hossa, Marián Gáborík a mnoho ďalších zvučných mien.


Voľnú vstupenku na tento veľkolepý duel dostalo až 500 žiakov. Primátor mesta Košice Jaroslav Polaček ich spolu s organizátorom zápasu Richardom Lintnerom rozdávali na viacerých základných školách v Košiciach.


Výťažok zo zápasu bude určený na podporu 4. ročníka charitatívneho Letného kempu pre mladých športovcov. Týmto sa podujatie stáva nielen oslavou hokeja a hokejových legiend, ale aj príležitosťou prispieť na dobrú vec. Organizátori pozývajú všetkých fanúšikov hokeja, aby sa zúčastnili a podporili tak nadchádzajúcu generáciu mladých športovcov.

Viac informácií o podujatí a vstupenky nájdete TU.

Miesto: Steel Aréna, Košice
Dátum: 11.02.2024 - 16:00    23:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu