Obrovská rana pre futbalistov zo Spiša. Prišli o dlhoročnú stálicu ich klubu


Foto: Obrovská rana pre futbalistov zo Spiša. Prišli o dlhoročnú stálicu ich klubu Foto: Facebook/FK Spišská Nová Ves

Futbalový klub Spišská Nová Ves informoval na sociálnej sieti o úmrtí Vladimíra Michalka, ktorý bol dlhé roky neodlúčiteľnou súčasťou ich klubu, či už ako dlhoročný hráč, funkcionár alebo tréner.

Vladimír sa nedožil svojich 58 rokov, avšak väčšinu svojho života strávil na ihrisku a v kopačkách. Hráči a kolegovia z klubu naňho spomínajú ako na človeka s veľkým srcdom a o to väčšou vášňou pre futbal.

„Na ihrisku to bol ten klasický ,rozum’ mužstva a ako tréner bol vždy pokojný a veľa aj ťažkých situácií riešil s úsmevom. Práve ten jeho úsmev a optimizmus si budeme všetci navždy pamätať,” spomínaja klub.

Vladimír strávil síce dlhé roky v reprezentačnom drese Spišskej Novej Vsi, hrával však aj za Sereď, VSŽ Košice, Rožňavu či Závadku. Trenérske rady rozdával neskôr aj vo Spišských Vlachoch či Olcnave.


Pod príspevkom sa nahromadilo množstvo kondolencií. Na Vladimíra spomínajú len v najlepšom. „Čóó? Ne! Neverím! VLAĎO… Zbohom kamarát, spoluhráč, úžasný človek… Obrovitánska škoda Ťa Vlado… Slov nemám, zato sĺz… Úprimnú sústrasť rodine. Všetkým, čo mali česť ťa poznať, spoznať kamarát,” adresoval vrúcne slová Peter.

„Pán tréner. Trénoval má v prvej lige, keď sme hrali. Lepšieho trénera som nezažil za svoju kariéru. Odpočívajte v pokoji, pán tréner,” odkázal František.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu