FOTO: Košickí umelci a výnimočné deti spojili sily pre dobrú vec. Na benefičný koncert prišli stovky ľudí


FOTO: Košickí umelci a výnimočné deti spojili sily pre dobrú vec. Na benefičný koncert prišli stovky ľudí
Galéria: 28 fotiek

V nedeľu 18. februára boli priestory Historickej radnice dejiskom 16. ročníka benefičného koncertu s názvom Usmej sa na mňa, ktorý každoročne priláka pozornosť verejnosti svojou myšlienkou podpory hendikepovaných detí a mládeže. V tomto ročníku sa ho zúčastnilo až 400 návštevníkov.

Koncert ponúkol bohatý program, kde hudobné vystúpenia profesionálnych umelcov sprevádzali emotívne momenty s účinkujúcimi hendikepovanými deťmi.


Na pódiu sa predstavili renomovaní hudobníci ako Lukáš Adamec, Girls from the Moon a husľové kvarteto Fusion Bows Quartet spoločne s nevidiacimi umelcami Verou Karas, Petrom Tomim a Marcom Orosom, ktorí vystúpili bez nároku na honorár. Ďalšie výnimočné vystúpenia talentovaných detí pridali na jedinečnosti celého večera.


„Večer plný radosti, šťastia, porozumenia a možno zamyslenia sa nad životom - takto sa dá definovať 16. Benefičný koncert Usmej sa na mňa. Publikum odchádzalo nadšené, deti vyšantené,” uviedlo občianske združenie na sociálnej sieti.


Táto iniciatíva, organizovaná občianskym združením s rovnomenným názvom, zdôrazňuje dôležitosť podpory a integrácie slabších skupín spoločnosti do každodenného života. Mesto Košice sa pričinilo ako partner podujatia, čím podporilo jeho významný sociálny rozmer.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu