Dráma v trebišovskom okrese: Trojročný chlapček ostal zakliesnený vo dverách vlaku. Ten zastavil až o štyri kilometre


Foto: Dráma v trebišovskom okrese: Trojročný chlapček ostal zakliesnený vo dverách vlaku. Ten zastavil až o štyri kilometre Foto: ilustračné/freepik.com

V obci Pribeník v okrese Trebišov došlo k nešťastnému incidentu, ktorý mohol skončiť tragicky. Iba trojročný chlapec Tomáško sa pri výstupe z vlaku zakliesnil vo dverách a spolu so svojou mamou bojoval o svoj život. Informáciu priniesli noviny televízie Joj.

Matka vystupovala z vlaku spolu so svojimi dvoma malými deťmi, pričom ani netušila, že o pár sekúnd bude zachraňovať svojho syna. Dvere vlaku sa náhle zatvorili, čo spôsobilo, že malý Tomáško ostal v spodnej časti tela zakliesnený pod poklopom, ktorý počas jazdy uzatvára priestor medzi dverami a schodíkmi vozňa.

Napriek jej kriku o pomoc a snahe chlapca vyslobodiť sa vlak pohol a pokračoval v jazde. „Povedal mi, že nevie dýchať, že mu je na vracanie. Že mamka musíš ma veľmi držať, lebo cítim, že spadnem,” uviedla matka chlapčeka pre televíziu.

Dramatické momenty sa skončili až po približne štyroch kilometroch, kedy vlak konečne zastavil. Rušňovodič otvoril dvere vozňa a vyslobodil zakliesnené telo malého chlapca. Tomáško hoci našťastie neutrpel žiadne vážne fyzické zranenia, utrpel vážnu psychickú traumu, rovnako ako jeho matka a zvyšok rodiny. 

Prípadom sa už zaoberá polícia a príslušné železničné spoločnosti, aby zistili, ako k takému incidentu mohlo dôjsť.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu