Tanečníci z Košíc odprezentujú Slovensko za veľkou mlákou, do poroty zasadne Jennifer Lopez. Podporiť ich môžete aj vy


Foto: Tanečníci z Košíc odprezentujú Slovensko za veľkou mlákou, do poroty zasadne Jennifer Lopez. Podporiť ich môžete aj vy Foto: Unostar Dance Studio

Úspešné tanečné štúdio z metropoly východu bude Slovensko reprezentovať na súťaži svetových rozmerov. Úradujúci majstri sveta svoje kvality obhájili aj na súťaži World of Dance u našich západných susedov. Prvé miesto z Českej republiky ich tak posunulo rovno do finále prestížnej súťaže v Los Angeles, kde sa na nich prísnym okom porotcu budú pozerať hviezdy svetového showbiznisu ako Jennifer Lopez či Ne-Yo.

Tanečníčky a tanečníci košického štúdia Unostar Dance Studio však potrebujú pomoc. „Sme vďační za túto jedinečnú možnosť, ale reprezentácia na takomto podujatí si vyžaduje finančnú podporu, ktorá je pre nás v súčasnosti veľmi náročná. Avšak, veríme, že s pomocou dobrých ľudí a sponzorov sa nám podarí tento sen uskutočniť,“ uviedlo štúdio.

Zdroj: Unostar Dance Studio

Mladé talenty môžu preraziť aj v zámorí

V súťaži World of Dance, ktorá má svoju tradíciu už od roku 2008, súťažia najlepšie tanečné skupiny z celého sveta. Už v tomto roku tak na parkete, pred očami svetoznámych hviezd, môžu preraziť aj naše talenty. 


„Cieľom nášho tanečného štúdia je nielen súťažiť, ale aj inšpirovať. Chceme ukázať svetu, že aj malé tanečné štúdio z Košíc má potenciál dosiahnuť veľké veci s vášňou, odhodlaním a podporou komunity. Chceme byť mostom medzi rôznymi kultúrami a ukázať našim tanečníkom iný svet,“ prezradili tanečníci z Unostar.

Zdroj: Unostar Dance Studio

Odchovali stovky šikovných tanečníkov

Košické štúdio s 25-ročnou tradíciou na parket priviedlo stovky mladých ľudí. Pod vlajkou svojho štúdia pritom neleňošili. Slovenskí tanečníci pod ich záštitou získali tie najlepšie úspechy. „Za tie roky sme sa stali domovom pre množstvo tanečných talentov a naša zbierka ocenení hovorí sama za seba: 234 zlatých medailí, 133 strieborných medailí, 113 bronzových medailí, 14 titulov Majstra Slovenskej Republiky, 1 titul Majstra Európy a 2 tituly Majstra Sveta,“ pochválili sa.

Priaznivcov tanca a umenia pozývajú na „grandióznu oslavu, kde vám predvedieme náš svet plný vášne, energie a kreativity”. Podporiť šikovných Košičanov môžete už v júni. „Toto nie je len oslava našej školy, ale aj nášho mesta, ktoré môže byť hrdé na svojich talentovaných umelcov,“ dodalo štúdio. Mladíkov, ktorí naše mesto reprezentujú na celosvetovej úrovni, môžete podporiť už dnes. Vyhlásili zbierku, vďaka ktorej môžete aj vy podporiť tváre slovenského tanca na ich ceste za úspechom.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu