V záhradkárskej lokalite v Šaci sa vo veľkom kradlo. Zmizli hlavne potraviny a alkohol


Foto: V záhradkárskej lokalite v Šaci sa vo veľkom kradlo. Zmizli hlavne potraviny a alkohol Foto: Ilustračné/Facebook - Polícia SR - Košický kraj

Majiteľov chát v záhradkárskej lokalite Dúbrava v Mestskej časti Košice – Šaca čakalo po príchode do ich obydlia nemilé prekvapenie. Boli im odcudzené viaceré veci, predovšetkým potraviny, alkohol a rôzne druhy náradia.

„V pondelok (22. 1.) polícia prijala oznámenie o krádeži vlámaním do viacerých chát v záhradkárskej lokalite Dúbrava. Majiteľom chát bola krádežou spôsobená škoda vo výške viac ako 4 600 eur a poškodením škoda vo výške viac ako 1 000 eur,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.


Či išlo o jedného, alebo viacerých páchateľov, nie je polícii zatiaľ známe a intenzívne po nich pátra. O pomoc žiadajú aj majitelia záhrad. Na ľudí sa obracajú s prosbou, aby v prípade, ak si všimnú niečo nezvyčajné alebo zvláštne, nahlásili to na známom telefónnom čísle 158 alebo zašli na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Košiciach - Šaci.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu