Štátne divadlo Košice pozýva na Vianočný koncert s Filipom Tůmom a jeho hosťami


Foto: Štátne divadlo Košice pozýva na Vianočný koncert s Filipom Tůmom a jeho hosťami Foto: Štátne divadlo Košice

Predvianočný čas v Košiciach sa už niekoľko rokov spája aj s jedinečným vianočným koncertom populárneho slovenského speváka a herca Filipa Tůmu v Historickej budove Štátneho divadla Košice. V nedeľu 17. decembra o 19:00 hod. sa môžte tešiť na Vianoce 2017 Filipa Tůmu a jeho hostí.

„Pre mňa sú vianočné koncerty v košickom divadle srdcovou záležitosťou. Účinkujem tam vo viacerých predstaveniach a nádherná historická budova s jedinečným interiérom je skvelým miestom na vytvorenie pravej vianočnej atmosféry. V predchádzajúcich rokoch sa nám vždy podarilo v spolupráci s Orchestrom Štátneho divadla Košice a dirigentom Igorom Dohovičom pripraviť výborné koncerty a verím, že aj v tomto roku spolu so svojimi hosťami potešíme všetkých, ktorí sa na nás prídu pozrieť,“ uviedol Filip Tůma.

V programe budú účinkovať aj štyria skvelí speváci – sólisti opery SND v Bratislave, tenorista Tomáš Juhás a mezzosopranistka Monika Fabianová spolu so sopranistkou Martinou Masarykovou a basistom Jozefom Bencim. Všetci štyria patria k hviezdam slovenskej opernej scény. Tiež odznejú v sprievode Orchestra Štátneho divadla Košice pod taktovkou Igora Dohoviča operné, operetné a muzikálové melódie z diel Jacquesa Offenbacha, Georges Bizeta, Giacoma Pucciniho, Charlesa Gounoda či Andrewa LLoyd Webbera a ďalších. Chýbať nebudú ani melódie priamo spojené s najkrajšími sviatkami roka.


Miesto: Historická budova Štátneho divadla Košice
Dátum: 17.12.2017 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Štátne divadlo Košice