Jeden večer, jedna ulica, dve napadnutia. Útočníka v Krompachoch spacifikoval všímavý občan


Foto: Jeden večer, jedna ulica, dve napadnutia. Útočníka v Krompachoch spacifikoval všímavý občan Foto: ilustračné/Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Na Maurérovej ulici v Krompachoch došlo počas jedného večera k dvom útokom na dve ženy, ktoré vykonala rovnaká osoba. Informácie o incidente priniesli noviny televízie JOJ.

Pri prvom útoku neznámy muž fyzicky napadol ženu idúcu z práce domov, ktorej dal rany päsťou a kopačky najmä do oblasti hlavy. Napriek nepríjemným úderom sa žene podarilo ubrániť a útočníka odkopnúť na zem. Musela však vyhľadať lekársku pomoc v miestnej nemocnici a následne podala trestné oznámenie na polícii.


Druhý útok mužovi nevyšiel

Agresívny muž však nečakal dlho a o pár hodín na to realizoval svoj druhý útok na tej istej ulici. Ten však prekazil všímavý Krempašan Dávid, ktorý pohotovo reagoval a muža spacifikoval.

Ten istý muž chodil po ulici a videl, ako žena kráča so psom. Snažil sa k nej dostať, chcel ju napadnúť. V ruke mal tašku, v ktorej ukrýval panvicu. Ja som vyskočil z balkóna a spacifikoval som ho. Potkol sa, spadol, šmyklo ho. Pritlačil som ho k zemi, aby som počkal na príchod polície, upresnil Dávid pre televíziu JOJ. Tiež dodal, že páchateľ mal pri sebe aj nôž, na ktorom sa jemne poranil.


Zadržali ho až na ďalší deň

Tento prípad vyvolal medzi obyvateľmi Krompách diskusie najmä kvôli tomu, že polícia zadržala obvineného útočníka v jeho byte až počas nasledujúceho dňa. Polícia začala trestné stíhanie za výtržníctvo, útočník má byť aktuálne umiestnený v nemocnici.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu