Nezvyčajná nehoda pri obci Bystrany. Vodič odišiel a na miesto sa vrátil po 20 minútach


Foto: Nezvyčajná nehoda pri obci Bystrany. Vodič odišiel a na miesto sa vrátil po 20 minútach
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Košická polícia informuje na sociálnej sieti o nezodpovednom 36-ročnom vodičovi, ktorý na začiatku týždňa (22. 1.) jazdil s vozidlom zn. Škoda Fabia medzi obcami Bystrany a Spišský Hrušov, kde spôsobil dopravnú nehodu. 

Vodič Fabie pri prechádzaní pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a aktuálnym poveternostným podmienkam. „S vozidlom dostal šmyk a narazil pravou prednou časťou vozidla do trávnatej plochy, kde vozidlo vyhodilo, následkom čoho prešlo do protismeru, kde prednou časťou narazilo do ľavej prednej a bočnej strany protiidúceho vozidla zn. Ford Mondeo,“ uvádza polícia.



Druhé vozidlo viedol 40-ročný vodič, ktorého po náraze odhodilo na pravú stranu, kde skončil vo zvodidlách. Šofér Fabie aj spolu s dvoma spolujazdcami odišli z miesta dopravnej nehody, pričom sa tam vrátili až po takmer 20 minútach. Týmto konaním si vyrobili problém, o to viac pri zistení, že vodič Fabie jazdil v čase, keď mal zadržaný vodičský preukaz.

Polícia informuje, že po ukončení obhliadky miesta udalosti a potrebných procesných úkonov bolo v súvislosti s touto dopravnou nehodou začaté trestné stíhanie pre trestný čin neposkytnutia prvej pomoci.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu