Život ho nebavil, preto sa na Slaneckej hodil pod idúce auto. Duchaprítomnosť vodiča i policajtov zabránila tragédii


Foto: Život ho nebavil, preto sa na Slaneckej hodil pod idúce auto. Duchaprítomnosť vodiča i policajtov zabránila tragédii Foto: ilustarčné/freepik.com

Duchaprítomnosť vodiča a rýchly zásah mestských policajtov opäť zachránili ľudský život. Stalo sa tak v stredu 20. marca neskoro večer na Slaneckej ceste, kde mestská policajná hliadka zahliadla neznámeho muža v tmavom oblečení, ako stojí nebezpečne blízko k okraju vozovky a následne sa pokúsil skočiť pod prichádzajúce auto.

Vodič vozidla stihol, našťastie, v poslednej chvíli zastaviť, čím predišiel možnej tragédii aj škodám na vozidle. Policajti okamžite zasiahli, muža odviedli na bezpečné miesto a skontrolovali aj zdravotný stav posádky vozidla.

Muž, ktorý sa priznal, že chcel ukončiť svoj život, bol rozrušený a dezorientovaný, preto sa ho hliadka snažila upokojiť. Aby predišli opätovnému pokusu o samovraždu, na miesto bola privolaná záchraná služba, ktorá si muža prevzala do svojej opatery. Pre jeho psychický stav ho previezli do nemocnice.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu