Valentín medzi zvieratkami. Košická ZOO pripravila zľavnený vstup pre páry a darcov krvi


Foto: Valentín medzi zvieratkami. Košická ZOO pripravila zľavnený vstup pre páry a darcov krvi Foto: Facebook/Košice - Mesto Košice

Zoologická záhrada Košice pozýva počas tohtoročného Valentína všetkých manželov, partnerov, priateľov a darcov krvi, aby oslávili tento deň lásky a štedrosti netradičným spôsobom. Návštevníci zoo, ktorí prídu ako pár, môžu využiť špeciálnu ponuku - jeden z nich získa vstup zdarma.

Toto milé gesto je doplnené o odovzdanie valentínskych certifikátov vernosti, ktoré majú byť trvalou pripomienku na túto návštevu. Okrem toho, v duchu Valentínskej kvapky krvi, každý, kto sa môže preukázať ako darca krvi, bude mať voľný vstup, čím zoo vyjadruje vďaku za ich veľké srdce.


Košická zoo je od centra vzdialená približne 10 kilometrov. Dostanete sa tam autom alebo autobusovou linkou 29 (smer Zoologická záhrada). Otváracie hodiny sú rovnaké počas celého roka, teda od 9:00 hod. do 16:00 hod. Návštevníci môžu vidieť okolo 1 500 zvierat, pričom tu chovajú aj také, ktoré nenájdete nikde inde na Slovensku.


Miesto: Zoologická záhrada Košice
Dátum: 14.02.2024 - 09:00    16:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu