Policajti prichytili na parkovisku v Spišskej Novej Vsi 29-ročného muža po vlámaní sa do auta


Foto: Policajti prichytili na parkovisku v Spišskej Novej Vsi 29-ročného muža po vlámaní sa do auta
Galéria: 5 fotiek
Foto: KR PZ Košice

Policajti v Spišskej Novej Vsi obvinil 29-ročného Jaroslava z okresu Spišská Nová Ves z piatich krádeží. V jednom prípade išlo o pokus a v jednom prípade je obvinený z trestného činu krádeže a poškodzovania cudzej veci. Obvineného Jaroslava policajti prichytili v stredu 20. decembra 2017 po tom ako sa vlámal do osobného auta na parkovisku v Spišskej Novej Vsi, muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. 

„Doposiaľ sa 29-ročného muža podarilo obviniť z troch prípadov krádeže vlámaním do vozidiel v meste Spišská Nová Ves a v dvoch prípadoch do pohostinstva v obci Betlanovce, ku ktorým došlo od 28. 11. 2017 do 20.12.2017. Predmetom záujmu obvineného muža bola finančná hotovosť a mobilné telefóny ponechané v zaparkovaných autách. Škodu, ktorú obvinený muž spôsobil poškodeným osobám, bola predbežne vyčíslená na viac ako 1.600 eur,“ uviedla Jana Mésarová hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

Obvinený muž bol v minulosti viackrát trestne stíhaný za majetkovú trestnú činnosť,  v prípade dokázania viny mu za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Košice