Mesto avizovalo otvorenie Važeckej ulice. Zátarasy sú po pár dňoch späť, vodičov nikto neinformoval


Foto: Mesto avizovalo otvorenie Važeckej ulice. Zátarasy sú po pár dňoch späť, vodičov nikto neinformoval Foto: ilustračné/googlemaps.com

Mesto Košice minulý týždeň oznámilo, že od stredy 20. marca bude opätovne sprejazdnená ulica Važecká v mestskej časti Košice - Nad jazerom. V tomto úseku totiž prebehli práce v súvislosti s rekonštrukciou Slaneckej cesty, konkrétne sa realizovali preložky vodovodného potrubia a vysokého napätia. Vodičom bol sľúbený nový asfalt, pričom sa ešte avizovali dokončovacie práce na chodníkoch, osvetlení a vjazdoch na parkoviská.

Vo štvrtok 28. marca sa na sociálnej sieti objavil príspevok, ktorý reaguje na aktuálnu situáciu na tejto ulici. „To, že to nebolo od skorých ranných hodín, ako malo byť, ma už ani neprekvapilo. To, že cesta nebude otvorená ani desať dní a opäť ju zatarasia zábranami, už áno. Bez toho, aby to niekto verejnosti komunikoval alebo vysvetlil. Absolútny diletantizmus,“ uviedol autor príspevku, ktorého celá situácia nahnevala.

S otázkami, prečo bolo potrebné opäť uzavrieť Važeckú ulicu a prečo o tom nebola verejnosť oboznámená, sme sa obrátili aj na mesto Košice. Správu budeme aktualizovať o jeho vyjadrenie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu