Po zimnej prestávke opäť sprístupnia Vyhliadkovú vežu na Hradovej. Vychutnajte si krásny panoramatický výhľad


Foto: Po zimnej prestávke opäť sprístupnia Vyhliadkovú vežu na Hradovej. Vychutnajte si krásny panoramatický výhľad Foto: Facebook/Mestské lesy Košice a.s.

Ak nie ste fanúšikom veľkonočných sviatkov, alebo len chcete vypadnúť z domu na pár hodín, aby ste si oddýchli či unikli pred nekonečným upratovaním, máme pre vás dobrú správu. Mestské lesy Košice sprístupnia po zimnej prestávke Vyhliadkovú vežu Hradová už počas nasledujúcich dní.

Otvorená bude na Bielu sobotu (30. marca), Veľkonočnú nedeľu (31. marca) a Veľkonočný pondelok (1. apríla) v čase od 10:00 hod. do 17:00 hod.

Nie je to však jediná možnosť, kedy môžete vyhliadku navštíviť. Pre verejnosť bude dostupná v rovnakom čase aj počas nasledujúcich aprílových víkendov. Oficiálne otvorenie letnej sezóny, kedy bude veža prístupná počas celého týždňa, by malo prísť v máji.



Vyhliadková veža je situovaná na vrchole kopca Hradová na severnom okraji mesta Košice. Je vysoká 21,5 metra, čo umožňuje dychberúci panoramatický výhľad na celú Košickú kotlinu.

Dostať sa k nej je jednoduchodé, stačí prejsť približne 20 minút peši z parkoviska pri bufete, kde stojí aj autobusová linka číslo 29 (zastávka Vyhliadková veža).


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu