Z košického letiska sa dostanete do ďalších krajín. V Chorvátsku budete za 90 minút


Foto: Z košického letiska sa dostanete do ďalších krajín. V Chorvátsku budete za 90 minút Foto: airportkosice.sk, Pixabay

K pôvodným šiestim destináciám, do ktorých sa dalo lietať priamo z košického letiska, pribudnú ďalšie. Z východného Slovenska sa po novom dostanete aj do Švajčiarska, obľúbeného Chorvátska a obnovená bude linka do Írska.

Ako informuje letisko, spoločnosť Ryanair bude od marca lietať do švajčiarskeho Zürich️u trikrát do týždňa, a to každý pondelok, stredu a piatok. Do Dublinu sa dostanete každý štvrtok a nedeľu.

Od júna začne letecké spojenie aj do obľúbenej letnej destinácie Zadar. „Lietať sa bude vždy v stredu a v nedeľu lietadlom Boeing 737-800 s kapacitou 189 sedadiel, pričom let bude trvať približne 90 minút,“ informuje letisko. Prvý let je naplánovaný na 31. marca.

„Chorvátsko dlhodobo patrí medzi najobľúbenejšie dovolenkové destinácie Slovákov a som presvedčený o tom, že množstvo dovolenkárov túto novinku uprednostní pred zdĺhavým a únavným cestovaním autom,“ hovorí výkonný riaditeľ letiska Košice Thomas Dworschak.


Letný letový poriadok na linke Zadar – Košice – Zadar od 31. marca do 28. augusta 2024:


Zdroj: airportkosice.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu