Získajte "právnika" zdarma. Košičania, rezervujte si svoj termín


Foto: Získajte "právnika" zdarma. Košičania, rezervujte si svoj termín Foto: ilustračné/freepik.com/teksomolika

Právnická fakulta Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v spolupráci s mestom Košice opäť spustila projekt Študentskej právnej poradne, ktorá ponúka občanom mesta jedinečnú príležitosť získať bezplatné právne poradenstvo, a zároveň umožní študentom získať potrebné skúsenosti priamo z praxe.

Táto služba je zameraná na poskytovanie právnych analýz občanom, ktorí si nemôžu dovoliť profesionálnu pomoc, a to všetko za pomoci študentov právnickej fakulty pod dohľadom kvalifikovaných advokátov. Za posledné tri akademické roky túto poradňu navštívilo približne sedemdesiat klientov.


Pre záujemcov o konzultáciu je nevyhnutné si vopred zarezervovať termín, aby mal každý klient dostatočný priestor na prediskutovanie svojich právnych otázok, a to buď:


  • telefonicky na čísle +421 556 419 385,
  • mailom na dominika.beckova@upjs.sk,
  • mailom na laura.gazdagova@student.upjs.sk.

Využiť služby Študentskej poradne môžu občania od 12. februára do 15. apríla 2024 alebo do naplnenia kapacity, pričom stretnutia sa budú konať priamo na pôde právnickej fakulty. 


Poradňa pokrýva širokú škálu právnych oblastí vrátane občianskeho, rodinného, obchodného, pracovného, správneho, daňového práva a práva sociálneho zabezpečenia. Avšak, je dôležité poznamenať, že služby poradne nezahŕňajú právnu analýzu z oblasti trestného práva.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu