FOTO: V Steel Aréne zápasili slovenské hokejové legendy, ktoré sa postarali o vzrušenie i zábavu


FOTO: V Steel Aréne zápasili slovenské hokejové legendy, ktoré sa postarali o vzrušenie i zábavu
Galéria: 20 fotiek
Foto: Facebook/Citronáda Rišova Show/@tomikesz

V nedeľu 12. februára sa v košickej Steel Aréne uskutočnila exhibičná hokejová bitka medzi tímami reprezentujúcimi východ a západ Slovenska, ktorú zorganizoval bývalý hokejista a súčasný generálny manažér slovenskej hokejovej ligy Richard Lintner. Zápas, ktorý priniesol obrovský zážitok pre takmer 7-tisíc prítomných fanúšikov, skončil nakoniec víťazstvom „západniarov“, vďaka ich prevahe v súťažiach zručností.

Úvodné buly zápasu, hraného v troch desaťminútových tretinách vo formácii štyria proti štyrom, hodil člen Siene slávy slovenského hokeja Vincent Lukáč. Hoci domáci diváci fandili tímu Východ, obdivovali a ocenili aj skvelé výkony a zručnosti hráčov Západu, ktorí v tejto časti zápasu dominovali. V samotnom zápase však boli úspešnejší „východniari“.


Za západný tím sa do role trénerov postavili Marián Gáborík a Marián Hossa, ktorí sa tiež aktívne zapojili do zábavných súťaží. Gáborík sa stal účastníkom súťaže Dunk Tank, pri ktorej skončil v nádrži s vodou, zatiaľ čo sa Hossa predviedol v netradičnej súťaži streľba z bufetu. V tejto disciplíne exceloval Žigmund Pállfy, ktorý si za svoj výkon vyslúžil ocenenie najužitočnejšieho hráča zápasu.



Okrem nich sa na ľade blysli aj ďalšie hokejové legendy ako napríklad Boris Valábik, Ľubomír Višňovský, Michal Handzuš, Andrej Sekera, Radko Radivojevič, Peter Bartoš, Ladislav Nagy a ďalší. 

„Ja som cítil veľmi silnú a dobrú atmosféru, či už v kabíne od chalanov, ale aj z hľadiska tu v Steel Aréne, a chcem veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí si našli čas a prišli sa na chlapcov pozrieť,“ uviedol Richard Lintner v rozhovore pre RTVS. Zároveň dodal, že svoje rozhodnutie zorganizovať túto exhibíciu v Košiciach považoval za správne.

Pozitívne ohlasy prišli aj zo strany hráčov, ktorí sa tešili, že sa mohli zabaviť, zaspomínať si na spoločné časy a priateľsky si zasúťažiť.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu