Košičanku vyrušoval tátoš posiaty vtáčím trusom v centre. Po búrlivej diskusii na internete majiteľ auto preparkoval


Foto: Košičanku vyrušoval tátoš posiaty vtáčím trusom v centre. Po búrlivej diskusii na internete majiteľ auto preparkoval Foto: Facebook/Košice - Kuriozity a absurdity/Ja Ninka/Richie Kvetko/úprava redakcie

Pred pár dňami sme priniesli príspevok o dlhodobom parkovaní auta posiateho vtáčím trusom na Mäsiarskej ulici. Niektorých vyrušovalo, že takáto „opacha” stojí v centre mesta, čo vôbec nepôsobí reprezentatívne.

Autorka príspevku sa zamýšľala nad tým, či majiteľ vozidla platí dlhodobo za parkovanie alebo neexistuje nikto, kto by ho mohol odviezť. Podobne reagovali aj ďalší diskutujúci: „Niekto nemá na čom jazdiť a iní nechajú auto stáť a spraviť z neho vrak. Normálne by som dal auto do aukcie a hotovo…“ Ako sa však ukázalo, majiteľ vozidla mohol na mieste stáť legálne, keďže mal zaplatenú rezidentskú kartu a vôbec nešlo o vtáčí trus, ale o okvetie popadané zo stromu, pod ktorým auto stálo.



Keďže sa pod pôvodným príspevkom rozprúdila búrlivá debata, majiteľ vozidla sa asi pre pokoj duši niektorých ľudí rozhodol konať. Podľa najnovších informácií už auto nestojí na pôvodnom mieste. Dokonca sa v komentárovej sekcii objavila fotografia s informáciou, že auto prešlo už skrášľovacou procedúrou v umývarke.

„Som veľmi rada, že to malo taký účinok a verím, že aj odstrašujúci pre ďalších lajdakov,” napísala autorka pôvodného príspevku, podľa ktorej tento „štrot” zaberal miesto v centre mesta. Samozrejme, ani táto jej odpoveď neostala bez ďalšej reakcie. Otázkou pre každého jednotlivo však naďalej ostáva, či bol problém skutočne v zaparkovanom aute, alebo niekde inde…


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu