Po zrážke s jeleňom sa auto prevrátilo na strechu. Vodiča z Veľkých Kapušian previezli do nemocnice


Foto: Po zrážke s jeleňom sa auto prevrátilo na strechu. Vodiča z Veľkých Kapušian previezli do nemocnice Foto: ilustračné/Facebook/Záchranná služba Košice

V piatok 3. mája krátko pred 02:30 hod. ráno zasahovali neďaleko obce Dvorníky-Včeláre záchranné zložky, ktoré ratovali posádku auta, ktoré skončilo na streche. Informáciu o nešťastnej nehode priniesol denník Korzár.

Podľa informácií od krajskej polície viedol vodič Škodu Octaviu po rovnej ceste smerom na Hrhov, keď mu v tom vbehol do jazdného pruhu jeleň, na čo vodič zareagoval prudkým strhnutím volantu najprv do jednej strany, potom do druhej. Tento manéver dostal vozidlo do šmyku, a tak zišiel z cesty priamo do odvodňovacieho kanála, kde narazil do svahu prednou časťou. Po tomto náraze auto skončilo na streche.

Ako denník uviedol, v aute sa mali v tom čase nachádzať dve osoby mužského pohlavia, ktoré mali pochádzať z Veľkých Kapušian. Jeden z vodičov mal mať bolesti hlavy, v dôsledku čoho bol prevezený do nemocnice, kde skončil v rukách lekárov.

Zasahujúci policajti podrobili oboch mužov kontrole na alkohol, dychová skúška však jeho prítomnosť nepotrvdila. Ďalšie okolnosti, ktoré predchádzali vzniku nehody, ostávajú predmetom vyšetrovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu