VIDEO: Košický No Name ťahákom na plese v Rajeckých Tepliciach. Kto ďalší sa ukázal?


Foto: VIDEO: Košický No Name ťahákom na plese v Rajeckých Tepliciach. Kto ďalší sa ukázal? Foto: Kúpele Spa Aphrodite

V sobotu 10. februára sa v kúpeľoch Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach konal tradičný Ples Aphrodite. Medzi plesajúcimi ale aj vystupujúcimi sa objavilo niekoľko známych tvárí. Ples odštartovali sestry Daniela a Veronika Nízlové, tiež známe ako duo Twiins. Na úvod roztancovali vyše tristo zúčastnených hostí.

Na pódiu sa predstavili aj žilinské tanečnice Vivas Dance Group s vedúcou Petrou Dúbravkovou. Prvé kolo zatancovali spolu so spevákom a moderátorom večera Štefanom Skrúcaným. Hlavným bodom programu bola košická skupina No Name, ktorá to poriadne rozbalila a vyše hodinový koncert nenechal nikoho sedieť na stoličke.

Hity ako Prvá, Lekná, Ty a tvoja sestra, Žily, Čím to je, Ďakujem, že si, Večnosť a ďalšie si plesajúci spolu so skupinou hlasno spievali. Počas prestávok vystúpila miestna kapela Explosion a v cabarete sa o zábavu postaral DJ Lukáč.

Na ples Aphrodite sa prišla zabaviť aj I. česká vicemiss z roku 1996, herečka a moderátorka Iva Kubelková. Kúpele Spa Aphrodite zbožňujem, chodím sem pravidelne. Teraz som sa rozhodla prísť po namáhavej tanečnej súťaži Stars Dance, kde som skončila v semifinále. Termálna liečivá voda mi pomohla na pohybové ústrojenstvo a v lete prídem opäť,” dodala.


Ples si zúčastnení užili, čo potvrdil aj zaplnený tanečný parket a atmosféra plná zábavy do skorých ranných hodín. Podľa organizátorov hostia odchádzali spokojní a už sa tešia na ďalší rok, kedy budú môcť opäť prísť. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu