FOTO: Opitá vodička zrámovala na Severe niekoľko áut. V krvi mala takmer tri promile


FOTO: Opitá vodička zrámovala na Severe niekoľko áut. V krvi mala takmer tri promile
Galéria: 3 fotky
Foto: googlemaps

Päť poškodených áut, takmer tri promile alkoholu v krvi a obvinenie na krku. Takáto je bilancia nočnej dopravnej nehody, ktorú spôsobia 25-ročná žena. Za volant svojho auta si sadla v pondelok 13. mája krátko pred polnocou. S vozidlom smerovala od Komenského ulice na Havlíčkovu, pričom nezvládla riadenie, v dôsledku čoho zrámovala niekoľko vozidiel.

„Podľa doterajších zistení na úrovni zastávky mestskej hromadnej dopravy na Havlíčkovej ulici narazila do piatich, tam na parkovacích miestach zaparkovaných vozidiel, ktoré nárazom poškodila,“ priblížila detaily nehody krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Vodička auta značky Volkswagen Passat bola na mieste podrobená dychovej skúške, ktorá ukázala prekvapivý výsledok. Nafúkala až 2,63 promile, za čo si vyslúžila zákaz ďalšej jazdy a odobratie vodičského oprávnenia. Prítomná hliadka ju obmedzila na slobode a mladá žena putovala do cely policajného zaistenia.


Nezodpovedná šoférka bude mať po ukončení potrebných procesných úkonov na krku obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalšie okolnosti nehody vrátane výšky škody polícia vyšetruje.

Podporte nezávislé spravodajstvo a získajte web bez reklám.

Podporiť

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: