Divadelná kvapka krvi v Štátnom divadle Košice už 27.marca, príďte darovať najvzácnejšiu tekutinu


Foto: Divadelná kvapka krvi v Štátnom divadle Košice už 27.marca, príďte darovať najvzácnejšiu tekutinu Foto: ilustračné

Divadelnú kvapku krvi už siedmy rok organizuje Štátne divadlo Košice v spolupráci s Občianskym združením Košické divadlo. Podujatie patrí medzi najväčšie mobilné odbery najvzácnejšej tekutiny v Košiciach. Mnoho pravidelných účastníkov si svoj ďalší odber plánuje práve na tento deň a organizátori veria, že tomu inak nebude ani v tomto roku. Samozrejme vítaní sú tak ako každoročne aj tí, ktorí nie sú pravidelnými darcami, alebo tí, ktorí sa na tento ušľachtilý čin ešte len odhodlávajú. 

Thália Divadelná kvapka krvi sa uskutoční v utorok 27. marca od 8:00 do 12:00 na Malej scéne Štátneho divadla Košice. Využite jedinečnú príležitosť darovať krv na netradičnom mieste v spoločnosti umelcov a zamestnancov Štátneho divadla Košice. Odmenou vám bude nielen  dobrý pocit, ale aj divadelné darčeky. Darovanie krvi v krásnom prostredí divadla má osobitné čaro. „Je to veľmi dobrá myšlienka. Darovanie v divadle má určite oveľa lepšiu atmosféru ako v sterilnom prostredí nemocnice,“ povedal po jednom z predchádzajúcich divadelných odberov pravidelný účastník Ladislav Orol. 


Miesto: Malá scéna, Štátne divadlo Košice
Dátum: 27.03.2018 - 08:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Štátne divadlo Košice