VIDEO: Protesty neutíchajú. V Spišskej Novej Vsi zaznejú silné hlasy známych osobností


Foto: VIDEO: Protesty neutíchajú. V Spišskej Novej Vsi zaznejú silné hlasy známych osobností Foto: Facebook/Progresívny Spiš

Séria občianskych protestov pokračuje aj v tomto týždni. Verejné zhromaždenia proti zrušeniu Úradu špeciálnej prokuratúry a ďalším krokom vlády sa konajú takmer nepretržite od polovice decembra po celom Slovensku. Podobne tomu bude aj vo štvrtok 8. februára v Spišskej Novej Vsi, kde sa do protestu zapoja aj zvučné mená.

Organizátori pozývajú všetkých, ktorým nie je budúcnosť nášho štátu ľahostajná, aby sa zhromaždili o 18:00 hod. pred Redutou, kde spoločne so známymi osobnosťami vyjadria svoj postoj voči aktuálnej vláde. Svoju účasť mali potvrdiť herci ako Alexander Bárta, Marek Majeský, Miki Macala, Henrieta Mičkovicová, Eva Mores, Peter Čižmár či producent a režisér Ivan Ostrochovský.



O kultúrny program sa postará hlas Doroty Nvotovej, Márie Gavlákovej, Františka Forus Szabóa, hudobne naladí protestujúcich aj Martin Pačnár a Ervín Janikovský. K zhromaždeniu sa pridajú aj manželia Kuciakovci a Zlatica Kušnírová, moderovania sa zhostí Milo Kráľ.

                                            Pozrite si video z predošlých protestov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu