VIDEO: Trnavskí fanúšikovia narúšali v Košiciach verejný poriadok. Musela zasahovať polícia


Foto: VIDEO: Trnavskí fanúšikovia narúšali v Košiciach verejný poriadok. Musela zasahovať polícia Foto: Facebook/Košice - Kuriozity a absurdity

Fanúšikovia futbalu si počas víkendu užili napínavé derby medzi domácim mužstvom FC Košice a hosťujúcim tímom Spartak Trnava. Košičania viedli v zápase až do 85. minúty, no zápas napokon ukončili prehrou za stavu 2:3.

Tieto športové podujatia sú často sprevádzané veľkou aktivitou zo strany fanúšikov a občas musí zasiahnuť aj polícia, ktorá dohliada na bezpečný priebeh. Víkendové stretnutie sa bez narušenia verejného poriadku nezaobišlo ani tentokrát, čo zachytáva video uverejnené na sociálnej sieti.


Ako informovala krajská polícia, v súvislosti s týmto futbalovým stretnutím príslušníci Policajného zboru sprevádzali približne 40 fanúšikov Trnavy, ktorý prechádzali z Hlavnej ulice smerom na futbalový štadión.


„Keďže mnohí z fanúšikov boli pod vplyvom alkoholu a nerešpektovali výzvy policajtov, aby bolo možné zabezpečiť bezpečný a plynulý presun, boli nasadené adekvátne sily a prostriedky na prekonanie odporu niektorých fanúšikov,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Ďalej dodala, že dvaja trnavskí fanúšikovia boli zaistení a následne eskortovaní na útvar Policajného zboru, aby podali vysvetlenie k priestupku. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu