Pri Košiciach sa zrazil kamión s osobným autom, jeden z vodičov je ťažko zranený


Foto: Pri Košiciach sa zrazil kamión s osobným autom, jeden z vodičov je ťažko zranený Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

V piatok 2. februára došlo k vážnej dopravnej nehode na ceste medzi obcami Dargov a Košický Klečenov. Policajný zbor predpokladá, že vodič osobného auta neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, kvôli čomu prešiel do protismeru, kde narazil do nákladného vozidla.

Policajti po príchode na miesto podrobili oboch vodičov dychovej skúške, v oboch prípadoch vyšla negatívna. Podľa predbežnej lekárskej správy vodič osobného vozidla pri nehode utrpel ťažké zranenia. O stave vodiča nákladného vozidla neinformovali.

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Predpoklad policajtov odhaduje celkovú škodu na vozidlách na 27-tisíc eur. Počas dokumentovania miesta udalosti obmedzili dopravu a cesta bola prejazdná iba v jednom jazdnom pruhu. Cestnú premávku riadili príslušníci policajného zboru.


Policajti zároveň vyzvali všetkých vodičov k dodržiavaniu pravidiel cestnej premávky a zodpovednému správaniu na cestách. „Život a zdravie máte iba jedno, jazdite bezpečne,“ uviedli v príspevku na sociálnej sieti




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu