Kruhový objazd v Bidovciach zablokoval prevrátený kamión, vysypali sa z neho betónové panely


Foto: Kruhový objazd v Bidovciach zablokoval prevrátený kamión, vysypali sa z neho betónové panely Foto: Facebook/Andrea Vravcová

V pondelok (29. 1.) vo večerných hodinách došlo pri kruhovom objazde Bidovce k dopravnej nehode, ktorá spôsobila vodičom prechádzajúcim týmto úsekom čiastočné obmedzenie.

K nehode došlo krátko po 18:00 hod., kedy vodič nákladného motorového vozidla značky Mercedes Actros s návesom prechádzal po ceste od obce Svinica smerom ku kruhovému objazdu.


Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, vodič sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu cestnej premávky, v dôsledku čoho vyšiel so svojím návesom na stredový ostrovček v kruhovom objazde a následne sa náves i ťahač prevrátili na pravú stranu.


Z prevráteného návesu sa vysypala aj časť nákladu, ktorého obsah polícia nešpecifikovala. Podľa svedkov nehody, ktorí o nehode informovali v skupine Dopravný servis KE,KS, malo však ísť o betónové panely.


Vodič utrpel, našťastie, len ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečby do 7 dní. Dychová skúška, ktorá bola vykonaná na mieste nehody, nepreukázala prítomnosť alkoholu. Vodičovi však bola na mieste uložená bloková pokuta.

Premávka v kruhovom objazde bola počas dokumentovania obmedzená iba čiastočne. Striedavo ju regulovali príslušníci policajného zboru vo všetkých smeroch,“ dodala hovorkyňa.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu