Zmena začína od vás - vyskúšajte štúdium MBA, ktoré vám môže pomôcť v kariére


Foto: Zmena začína od vás - vyskúšajte štúdium MBA, ktoré vám môže pomôcť v kariére Foto: CBS

V dnešnej dobe zažíva čoraz viac ľudí vyhorenie v práci. Stagnácia, nechuť, nízky pracovný výkon, ktorého výsledkom je mnohokrát výpoveď. Ako naštartovať svoju kariéru? Ako na sebe zapracovať? Chcete zmenu, či si len rozšíriť obzory, alebo je nejaká oblasť, ktorá vás zaujíma, ale kvôli doterajšej práci ste sa jej naplno nevenovali? Skúste štúdium MBA. To nie sú len slová, ale garancia spokojných absolventov. 

Ako vám MBA môže pomôcť v kariére? Veľmi jednoducho. V dnešnej dobe je štúdium a rozhľad naprieč viacerými odbormi veľmi dôležitý a u mnohých personalistov a riaditeľov spoločností veľmi žiadaný. Štúdium MBA a následný titul MBA vám tieto odborné vedomosti a zručnosti potvrdí, pretože tento titul je deklarácia vašich profesijných kvalít. Takéto štúdium ponúka mnoho škôl nielen v Čechách, ale už aj na Slovensku. Treba si však vybrať kvalitného partnera na ceste za vzdelaním, inak sa vám môže stať, že vám štúdium nedá nič a vy iba zbytočne vyhodíte peniaze. Dverami Cambridge Business School vyšlo už niekoľko stoviek spokojných absolventov.



U jednotky na trhu v oblasti MBA vzdelávania trvá štúdium 1 rok a je rozdelené do dvoch semestrov, v ktorých má študent okrem množstva zaujímavých odborných prednášok, workshopov, diskusií, možnosť pridať si aj voliteľné predmety z oblastí, ktorého ho zaujímajú. Nespornou výhodou je určite forma štúdia, ktorá prebieha distančne. Znamená to, že študent nemusí sedieť denne v škole niekoľko hodín v týždni, ale učí sa prostredníctvom prepracovaného e-learningu, tým pádom sa študent sám rozhodne, kedy a koľko bude štúdiu venovať. Nie je to však tak, že sa len mechanicky učí poznámky. K dispozícii je počas celej doby lektor, ktorý ochotne zodpovie otázky k danej problematike, či pomôže aj s otázkami ohľadom vášho podniku resp. podnikania. Lektori sú skúsení ľudia z praxe, významní riaditelia, personalisti, podnikatelia či businessmani, preto na všetky otázky študenti dostanú profesionálnu odpoveď. 

Učenie prebieha efektívnou formou. Výhodou Cambridge Business School je aj ponuka MBA programov, ktorá je bohatá a z ponuky si vyberie zaručene každý. Štúdium marketingu, IT, zdravotníctva a mnohého ďalšieho. Po vyštudovaní MBA mnoho absolventov deklaruje, že pri uchádzaní sa o prácu boli oproti iným uchádzačom zvýhodnení a v konečnom dôsledku požadovanú prácu dostali aj s nástupným platom odpovedajúcim ich požiadavkám. 

Ak ste si povedali, že presne toto by bol veľmi dobrý štart do vašej novej kariéry alebo jej obnovy, neváhajte. Navštívte www.cambschool.sk, kde sa dozviete všetky dôležité informácie. Začnite študovať už dnes a ste o krok bližšie k novým pracovným výzvam.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR CBS