Vodička uviazla bez peňazí na parkovisku nemocnice v Košiciach. Hľadá svojho záchrancu


Foto: Vodička uviazla bez peňazí na parkovisku nemocnice v Košiciach. Hľadá svojho záchrancu Foto: unlp.sk

Sociálne siete sa už neraz predviedli v plnej sile pri pátraní po osobách, majetku či po majiteľoch nálezov rôzneho druhu. Ich účinok sa tentokrát rozhodla otestovať aj užívateľka Facebooku Denisa. Rada by sa totiž odvďačila neznámemu mužovi, ktorý jej v utorok 16. januára 2023 pomohol z bezradnej situácie.

Ako Denisa uviedla v príspevku na sociálnej sieti, krátko po poludní nebola schopná opustiť parkovisko košickej Novej nemocnice. „Stroj na parkovanie mi zasekol mince, bankomatovú kartu nebral a v celej nemocnici nie je žiaden bankomat. Stroj bral iba papierové peniaze, čo som nemala,“ objasnila.

O pomoc požiadala aj zamestnanca zodpovedného za rampy, riešenie však neprichádzalo a Denisa začala pociťovať zúfalstvo. Situáciu zvrátil až neznámy pán, ktorého zaujímalo, čo sa deje. Vypočul si celý problém, zaplatil za svoj lístok, no tým to všetko neskončilo.

„Podišiel ku mne, vložil mi do rúk 10 eur a poprial všetko dobré. Bola som úplne dojatá. Vravela som mu, že mu peniažky pošlem na účet, no on ma len pohladil po ramene a opäť poprial všetko dobré,“ uviedla Denisa, ktorá si pomoc neznámej osoby hlboko váži.

Preto sa rozhodla svoj príbeh zverejniť, aby sa jej za pomoci užívateľov Facebooku podarilo dotyčného muža nájsť. Rada by sa mu odvďačila a peniaze vrátila. Pomôcť celej akcii môžete aj jednoduchým zdieľaním Denisinho príspevku. Možno muža z príbehu pozná niekto z vašich blízkych, prípadne sa informácia dostane priamo k nemu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu