Ďalšia vážna dopravná nehoda na košických cestách, pri čelnej zrážke sa zranili i dve deti


Foto: Ďalšia vážna dopravná nehoda na košických cestách, pri čelnej zrážke sa zranili i dve deti
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Košice

V utorok 26. júna 2018 krátko po 17:30 sa v Košiciach stala vážna dopravná nehoda. Na Triede KVP oproti areálu Čičky došlo k čelnej zrážke Mazdy MX6, s ktorým 31-ročný Košičan smeroval z Popradskej ulice na Sídlisko KVP. Pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy, prešiel s autom do protismeru, kde sa zrazil s vozidlom Škoda Fabia, ktoré viedla 38-ročná Košičanka.

Vodič bol po dopravnej nehode podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom, vodičke bola na zistenie prítomnosti alkoholu odobratá krv. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vodič, ale i vodička s maloletým dieťaťom z vozidla zn. Škoda Fabia ťažké zranenia, druhé maloleté dieťa sa zranilo ľahko. Predbežná celková škoda bola vyčíslená na 4.500 eur. Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ uviedla Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Polícia opätovne apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa plne venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a rešpektovali jej pravidlá.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Košice