V areáli Okresného riaditeľstva Policajného zboru sa v piatok 1. júna uskutoční oslava Dňa detí


Foto: V areáli Okresného riaditeľstva Policajného zboru sa v piatok 1. júna uskutoční oslava Dňa detí Foto: ilustračné

Pri príležitosti osláv Medzinárodného dňa detí Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach organizuje aj tento rok preventívno - prezentačné podujatie s názvom Polícia deťom. Uskutoční sa 1. júna 2018 v areáli Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach na Rampovej ulici 7 so začiatok o 9:00 hod.

Súčasťou osláv budú ukážky z policajných činností, policajnej výzbroje a výstroje, techniky a nebude chýbať ani účasť ďalších záchranárskych zložiek.

Pri tejto príležitosti vás srdečne pozývame na toto podujatie, ktoré je výbornou príležitosťou priblížiť deťom a mládeži náročnú a zodpovednú prácu polície. Zaujímavou bude bezpochyby ukážka techniky, s ktorou policajti pracujú. Nebude chýbať ukážka zásahu z vrtuľníka voči nebezpečným páchateľom pri nelegálnom predaji zbraní i ukážka činnosti jazdnej polície,“ pozýva Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Deti budú mať možnosť absolvovať jazdu na dopravnom ihrisku podľa pravidiel cestnej premávky pod dohľadom dopravných policajtov v spolupráci s pracovníkmi Slovenského Červeného kríža.

Okrem iného si deti budú môcť zastrieľať na streleckom laserovom trenažéri mestskej polície. Súbežne s dynamickými ukážkami policajnej činnosti bude prezentácia služobnej techniky záchranných zložiek a zdravotného zabezpečenia, s ktorou pracujú. Na záver čaká všetky deti prekvapenie,“ dodáva.

Miesto: Rampová ulica 7, Košice
Dátum: 01.06.2018 - 09:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Košice