Na zastávke Spoločenský pavilón smer centrum dochádza k zmene v zastavovaní liniek MHD


Foto: Na zastávke Spoločenský pavilón smer centrum dochádza k zmene v zastavovaní liniek MHD Foto: imhd.sk

Dopravný podnik mesta Košice informuje, že z dôvodu stavebných prác dochádza k trvalej zmene v zastavovaní autobusových liniek 10, 11, 20L, 21, 23, 25, 32, 52, 56, N3, N4, R1 na zastávke Spoločenský pavilón smer centrum. Uvedené linky už nebudú zastavovať na Triede SNP za odbočením z Bardejovskej ulice, ale ešte na Bardejovskej ulici, na spoločnej výlukovej zastávke električky a autobusu.

Pôvodná zastávka za odbočením sa pre MHD ruší. Z uvedeného dôvodu sa trasa náhradnej autobusovej linky x9 v smere od Sídliska Nad jazerom na Terasu skracuje po zastávku Dopravný podnik mesta Košice. V tejto konečnej zastávke si cestujúci prestúpia na jednotlivé električkové spoje. V opačnom smere sa trasy liniek nemenia,“ uvádza Dopravný podnik mesta Košice.

Dopravný podnik mesta Košice upozorňuje, že z dôvodu zvýšenia bezpečnosti pri nástupe a výstupe cestujúcich sa dočasná zastávka liniek R1, N3, N4 Zimný štadión v smere na Staničné námestie presúva pred križovatku Bernolákova - Idanská, na koniec Bernolákovej ulice. Zastavovanie v tejto zastávke pre linku x6 sa nemení.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: DPMK