Prešovčan viedol motorku bez oprávnenia, motorkára z Trenčína previezli do nemocnice v bezvedomí


Foto: Prešovčan viedol motorku bez oprávnenia, motorkára z Trenčína previezli do nemocnice v bezvedomí
Galéria: 3 fotky
Foto: Hasiči Košice

V utorok 22. mája vo večerných hodinách došlo na ceste na Jahodnú k nehode motorkára. Podľa polície 21-ročný vodič motocykla z Prešova pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť v zákrute a spadol, prešiel s motorkou do protismeru a narazil do zvodidiel.

Nehoda sa stala na úseku štátnej cesty v pravotočivej zákrute smerom od Jahodnej do Košíc. Vodič šoféroval motocykel bez príslušného vodičského oprávnenia,“ uviedla Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach. 

Prešovčan sa pri nehode ľahko zrazil, na zistenie požitia alkoholu mu bola odobratá krv. Škoda bola predbežne vyčíslená na 1 700 eur. 


V stredu 23. mája 2018 v Plešivci v okrese Rožňava sa s dodávkou zrazil ďalší motorkár. Motorka Kawasaki s trenčianskym evidenčným číslom zostala po zrážke s Citroënom Jumper v strede križovatky.

Z motorky unikli prevádzkové kvapaliny, preto sme cestu posypali vapexom. Podobne na tom bola aj dodávka, ktorá zostala po zrážke nepojazdná,“ informujú hasiči.

Podľa predbežných informácií bol motocyklista v bezvedomí, záchranná služba ho previezla do nemocnice, vodič dodávky sa nezranil.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: korzar.sk