Hľadaného Košičana, ktorý brutálne zbil mladíka polícia vypátrala a zadržala, stíhaný je väzobne


Foto: Hľadaného Košičana, ktorý brutálne zbil mladíka polícia vypátrala a zadržala, stíhaný je väzobne Foto: Polícia Slovenskej republiky

Hľadaného 27-ročného Martina z Košíc, ktorý na ulici brutálne zbil mladíka polícia vypátrala a zadržala. „Dňa 1. marca 2018 Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach požiadalo o pomoc verejnosť pri pátraní po obvinenom 27-ročnom Martinovi z Košíc, ktorý na ulici fyzicky napadol mladého Košičana. Polícia zároveň zverejnila časť kamerových záznamov, ktoré zachytili udalosť. Niektoré zábery nebolo možné pre brutálnosť obsahu zverejniť,“ uviedla Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ.

Polícia Košičana za ublíženie na zdraví a výtržníctva stíha väzobne. V prípade dokázania viny obvinenému Martinovi hrozí väzenie na štyri až 10 rokov. „Operatívnou činnosťou príslušníkov Policajného zboru sa hľadaného muža podarilo vypátrať, zadržať a predviesť pred vyšetrovateľa Policajného zboru, ktorý po vykonaní potrebných procesných úkonov spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. Košičan, ktorý čelí obvineniu za zločin ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu v súbehu s prečinom výtržníctva, je tiež obvinený z prečinu nebezpečného prenasledovania v inom prípade, je už stíhaný väzobne,“ dodala Ivanová z KR PZ v Košiciach.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Košice