Pri dopravnej nehode prišiel o život 31-ročný vodič, dvaja spolujazdci žiadne zranenia neutrpeli


Foto: Pri dopravnej nehode prišiel o život 31-ročný vodič,  dvaja spolujazdci žiadne zranenia neutrpeli
Galéria: 5 fotiek
Foto: KR PZ Košice

Včera 27.februára 2018 krátko pred 21. hodinou došlo v okrese Spišská Nová Ves k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol ďalší ľudský život. 31-ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves na zasneženej ceste po prejdení zákruty zišiel mimo cestu a skončil v priekope.

O 20:50 h viedol 31-ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves osobné motorové vozidlo zn. V Passat po Odorínskej ceste v obci Markušovce v smere na obec Odorín, pričom po prejdení ľavotočivej zákruty na zasneženej ceste nezvládol vedenie vozidla, pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy stavu a povahe vozovky, zišiel mimo cestu, kde sa prevrátil na strechu. Vozidlo skončilo prevrátené v potoku,“ uviedla Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.  

Pri nehode vodič utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Dvaja spolujazdci, ktorí sa vo vozidle nachádzali, neutrpeli žiadne zranenia. „Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti dopravnej nehody, ako aj presná príčina jej vzniku, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol prítomný na mieste udalosti,“ dodala Jana Mésarová z KR PZ v Košiciach.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Košice