V Kine Úsmev sa vďaka Cestovateľskému kinu môžete preniesť na exotickú Kubu


Foto: V Kine Úsmev sa vďaka Cestovateľskému kinu môžete preniesť na exotickú Kubu Foto: Cestovateľské kino facebook

Cestovateľské kino v Kine úsmev ponúka ďalšie podujatie s exotickou atmosférou. Už 13. februára sa vďaka tomu môžeme preniesť na Kubu a dozvedieť sa viac o tejto krajine, kultúre a podmienkach v nej a o krásach, ktoré treba na Kube vidieť.

„Neodolateľné slnko, miešané drinky, exotická kuchyňa, nákazlivá hudba. Kuba už desaťročia láka do svojich osídel cestovateľov z celého sveta. Ale každé peso má druhú stranu, a aj v tejto lákavej krajine kontrastuje tradičná kubánska zábava s nízkou životnou úrovňou. Hudba, tanec, cigary, staré autá, ale aj rady na mäso a vajíčka. Kubánci sú jeden z najvynaliezavejších národov na svete a “peoplemetre” ukazujú, že aj jeden z najšťastnejších. Je to len fraška alebo si tento život naozaj dokážu užívať so svojou karibskou noblesou?“ pozývajú usporiadatelia.

Pre veľký záujem spoznať aj takýmto spôsobom Kubu je tu ešte jedna možnosť zúčastniť sa.

Podujatím nás bude sprevádzať Katarína Líšková, ktorá Kubu prešla už viac než 50-krát. Rodáčka z Nitry, študovala v Španielsku a k cestovaniu sa dostala prostredníctvom pracovnej ponuky v Indii. Po roku cestovala viac a navštívila ďalšie zaujímavé krajiny. Viac ako 10 rokov strávila emdzi Kubou, Mexikom a krajinami latinskej ameriky.

Nenechajte si podujatie ujsť. Začína sa už 13. februára o 17:00. Lístky si môžete zakúpiť už teraz na stránke kinousmev.sk. http://www.kinousmev.sk/event/110433/cestovatelske-kino-kuba

Miesto: Kino úsmev Košice
Dátum: 13.02.2018 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Cestovateľské kino