Nehoda troch áut na Severe skomplikovala rannú špičku. Kolóny sa tiahli v oboch smeroch, dopravu riadila polícia


Foto: Nehoda troch áut na Severe skomplikovala rannú špičku. Kolóny sa tiahli v oboch smeroch, dopravu riadila polícia Foto: googlemaps.com

Cesta do práce, do školy či k lekárovi nebola v piatok ráno príjemná pre všetkých vodičov. Tí si postáli v kolóne, ktorú zapríčinila nehoda áut na Watsonovej ulici. Informáciu o nehode priniesol denník Korzár.

Podľa denníka došlo k nehode tak, že pred križovatkou Watsonova - Ulica Boženy Němcovej sa v ľavom odbočovacom pruhu vytvroila kolóna, kvôli ktorej museli ďalší vodiči reagovať pribrzdením. Avšak, pribrzdiť nestihla vodička vozidla značky BMW, ktorá narazila do pred nej stojaceho Seatu, ten sa následne pohol dopredu a ťukol do Audi. 

Škody, našťastie, neboli veľké, dokonca sa ani nikto nezranil. Vozidlo Seat však po nehode skončilo až v protismere, čo spôsobilo vznik kolóny, ktorá sa tiahla v smere ku Komenského ulici. Tvoriť sa začala aj v opačnom smere, pričom siahala až ku križovatke s Vodárenskou ulicou, niektorí vodiči uvádzali, že až k Tescu Džungľa.

Premávku preto riadila polícia, ktorá vyšetruje presnú príčinu nehody. Zatiaľ to však vyzerá, že vodiča nedodržala bezpečnú vzdialenosť.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu