Slovenskóóóóóóóó.... Majstrovstvá si môžu Košičania užiť spolu, o zábavu sa postará mesto


Foto: Slovenskóóóóóóóó.... Majstrovstvá si môžu Košičania užiť spolu, o zábavu sa postará mesto Foto: SZĽH/Andrej Galica

Najväčší sviatok všetkých priaznivcov, MS ľadového hokeja, odštartuje už zajtra úvodným zápasom. Výkvet slovenského hokeja sa v piatok predstaví na ľade ostravského štadióna v zápase proti minuloročným strieborným medailistom. Slovenský tím tak v tomto ročníku Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji (IIHF) získal česť odštartovať celý šampionát.

V zápase proti Nemecku, ktorý odohrajú už v piatok 10. mája o 16:12 v Ostrava Aréne, sa na ľade ukážu aj hviezdy svetového formátu, ako vychádzajúce hviezdy Juraj Slafkovský a Šimon Nemec, či tí najlepší hráči z domáceho ľadu a z klubov v zámorí. Predstavenie pod vedením kapitána Tomáša Tatara si budetú môcť užiť aj Košičania, rodáci jednej z najväčších hviezd šampionátu. 

Ako magistrát informoval, „hokejový šampionát budú môcť fanúšikovia sledovať na veľkoplošných obrazovkách v Košickej futbalovej aréne (KFA)“. „Košická Futbalová Aréna otvára svoje brány pre všetkých nadšencov a fanúšikov slovenského hokeja. Zápasy Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2024 budú môcť návštevníci sledovať na veľkoplošných led obrazovkách Košickej futbalovej arény,“ dodávam mesto.

Pripomíname, že vstup pre všetkých hokejových nadšencov je pre všetkých úplne zdarma. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na už spomínaný otvárací zápas. KFA svoje brány fanúšikom otvorí aj v pondelok 13. mája o 16:20, 15. mája o 20:20, 19. mája o 20:20 a v utorok 21. mája o 20:20.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu