VIDEO: Nočná „zábavka“ na Jazere? Neznámy muž sa vyklonil z auta a prerezal pneumatiky na inom vozidle


Foto: VIDEO: Nočná „zábavka“ na Jazere? Neznámy muž sa vyklonil z auta a prerezal pneumatiky na inom vozidle Foto: Facebook/Anita Milenky

Poškodzovanie cudzích áut by sa mohlo stať v našej krajine celoslovenským športom. Asi len máloktorý majiteľ vozidla má to šťastie, že mu nikto nesiahol na jeho majetok, či už chtiac, alebo nechtiac. Poškriabaný lak, obúchané dvere, šuchnutý nárazník, ohnutá ŠPZ-ka… Kto zatiaľ obstál bez škody, nech si na to nezvyká. Bohužiaľ je v našom okolí čoraz viac arogantných ľudí, ktorí nedbajú ani o svoje vlastné veci, tobôž o cudzie.

Niekedy sa však len stačí z hlboka nadýchnuť, ak škoda nie je veľká, a povedať si, že ide „len o plechy“. Vodič BMW, ktorý svoje auto zaparkoval na Galaktickej ulici na Sídlisku Nad Jazerom však svoju škodu na aute len tak ľahko nepredýcha.

Na sociálnej sieti sa totiž objavilo video, na ktorom je vidieť tri autá. Jedno svetlé BMW zaparkované na jednej strane obrubníka, druhé vozidlo značky Škoda stojace oproti. V istom momente sa však objaví aj tretie auto značky Ford, ktoré podozrivo zastane medzi týmito dvoma. Na úrovni zadného a predného kolesa však toto vozidlo zastane, pričom je vidieť, ako osoba z miesta spolujazdca otvorí dvere a niečo tam robí. Následne Ford odchádza.



Na doplňujúcej fotografii od autora videa je vidieť, že BMW má sfúknuté pneumatiky. Je teda zrejmé, že páchateľ pravdepodobne nevedel v noci zaspať, a tak si čas skrátil takouto „zábavkou“. Podľa našich informácií ide o dobre známe auto, ktoré „často vidno medzi ulicami lieťať”.

Prípad a kamerové záznamy aktuálne preveruje a analyzuje Obvodné oddelenie Policajného boru Košice Nad jazerom. „Vzhľadom na to, že stále prebieha objasňovanie, ďalšie informácie poskytnúť nie je možné, aby nedošlo k prípadnému zmareniu dôkaznej situácie. Polícia v okrese Košice neeviduje v poslednom období viaceré takéto prípady. V danom prípade išlo o konanie, ktorého motív doposiaľ nie je známy,” uviedla pre našu redakciu krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu