Vodička v Prešove zrazila motorkára. Mladík z okolia Košíc žiada ľudí o pomoc


Foto: Vodička v Prešove zrazila motorkára. Mladík z okolia Košíc žiada ľudí o pomoc Foto: Facebook/ Motorkári Slovensko, Google Maps

Na sociálnej sieti sa so svojim príbehom podelil Patrik, ktorý zažil niečo, čomu by sa každý najradšej vyhol. Pri nehode, pri ktorej skončil aj s motorkou na zemi ho odignorovalo celé okolie a vodička, ktorá ho zrazila, z miesta nehody ušla. Teraz prosí ľudí o pomoc. Patrik má na motorke košické ŠPZ, podľa fotografie došlo k nehode na ulici Košickej v Prešove.

„Ja som ten motorkár, na začiatok by som sa chcel poďakovať jedinému pánovi, ktorý bol ochotný pomôcť. Je mi do plaču z ľudí, ktorí sa pozerali a buď išli ďalej (šoféri) alebo ľudia na stanici, ktorí neostali na mieste ako svedkovia dokonca ani neposkytli pomoc,“ podelil sa so svojou skúsenosťou. 

Vodička, ktorá za nehodou stála, z miesta nehody ušla. „Ak by ste ťukli niekoho v aute ‘pochopil by som’, že ste ušla preč ale zraziť motorkára-človeka, ktorý môže mat vážne zranenia a odísť preč to je na hlboké zamyslenie,“ odkázal nezodpovednej vodičke.


Snímka obrazovky – Facebook/Motorkári Slovensko

Ľudí prosí o pomoc

Zrazený motorkár žiada o pomoc. Hľadá svedkov nehody, ktorý by boli ochotní poskytnúť informácie. „Zároveň poprosím ľudí ,ktorý majú nejaké informácie o nehode ozvite sa prosím buď pod príspevok alebo do správy veľmi mi to pomôže. Čas od 18:25-18:30,“ uzavrel.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu