Vytiahli na seba lopaty aj palice. Po rodinnej bitke v Nálepkove skončil jeden muž na prístrojoch


Foto: Vytiahli na seba lopaty aj palice. Po rodinnej bitke v Nálepkove skončil jeden muž na prístrojoch Foto: iStock

Rodinná dráma na východe Slovenska sa takmer skončila tragicky. Po konflikte medzi dvoma rodinami v nálepkovskej osade museli záchranári jedného z účastníkov konfliktu transportovať do nemocnice. Podľa informácii TV JOJ mali dve rodiny spolunažívať v jednom objekte. Mela sa pritom strhla znenazdania. „Prišiel švagor, porozprávali sme sa a popíjali sme. Keď som ho chcel odprevadiť, oni nás už čakali a začali nás biť,“ povedal jeden z účastníkov potýčky. 

Ako popísala ďalšia účastníčka bitky, členovia druhej rodiny na nich mali vytiahnuť aj lopaty a palice. Zatiaľ čo niektorí skončili len s modrinami, hlavný cieľ útoku Marián, skončil v nemocnici. Ako miestni dodali, podľa ich informácii je v umelom spánku a na prístrojoch. 

Podľa informácii polície boli zadržané tri podozrivé osoby. Celou situáciou a aj tým, čo za konfliktom stálo sa teraz zaoberá polícia. „Policajný vyšetrovateľ po nevyhnutných prvotných procesných úkonoch začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví, spáchaný v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva, spáchaného formou spolupáchateľstva,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu