FOTO: Keď vek nie je prekážkou, ale príležitosťou. Košickí seniori nechali na pódiu svoje srdce


FOTO: Keď vek nie je prekážkou, ale príležitosťou. Košickí seniori nechali na pódiu svoje srdce
Galéria: 44 fotiek
Foto: Facebook/Anna Súkeniková

V stredu 24. apríla sa v košickom Kulturparku uskutočnila nesúťažná prehliadka speváckeho, tanečného, recitátorského i hereckého umenia pod názvom Seniorská hviezda Jar 2024. O pestrý program sa postarali košickí seniori z každého kúta Košíc, ktorí na pódiu nechali svoje srdce a zaiste zaň chytili všetkých prítomných.

„Je to viac ako len podujatie, je to zhromaždenie zanietených ľudí, ktorí sa zjednotili s jediným cieľom: osláviť radostné a životné vyjadrenie umenia. Členovia klubov seniorov, denných centier a občianskych združení seniorov mesta Košice sa spojili, aby vytvorili atmosféru lásky a akceptácie,” uviedla mestská časť Nad jazerom.

„Som na vás pyšný, ste úžasní ako aktívne prežívate svoju jeseň života,” odkázal účinkujúcim starosta Starého Mesta Igor Petrovčík. „Všetci majú môj veľký obdiv, koľko energie a entuziazmu je v týchto našich umelcoch,” reagovala starosta Juhu Anna Súkeniková.

Toto krásne podujatie je pripomienkou toho, ako si človek dokáže užívať život v každom veku a prekážkou je len vlastná hlava. Každoročne ho organizuje Seniorská rada mesta Košice spolu s Košickými kultúrnymi centrami K13.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu