Prezidentka prichádza do Košíc. Naposledy bude úradovať zo svojej kancelárie na východe


Foto: Prezidentka prichádza do Košíc. Naposledy bude úradovať zo svojej kancelárie na východe Foto: Facebook/Zuzana Čaputová

Prezidentka Zuzana Čaputová strávi tieto dni v metropole východu, kde bude mať vysunuté pracovisko. Počas svojho úradovania v Košiciach má na programe mnohé stretnutia.

V utorok 23. apríla sa stretne s primátorom mesta Košice Jaroslavom Polačekom, neskôr bude nasledovať stretnutie so starostom mestskej časti Košice - Staré Mesto Igorom Petrovčikom. Popoludní povedú kroky pani prezidentky za študentmi Gymnázia na Poštovej.

Na programe má aj návštevu technologickej spoločnosti Telegrafia, ktorá sa špecializuje na výrobu vyrovných systémov. Diskusia s mladými ženami v rámci platformy SME TU sa bude týkať angažovanosti v spoločenskom a politickom živote.

Prezidentka sa však nebude zdržiavať iba v Košiciach. V stredu 24. apríla navštívili Starú Ľubovňu, v piatok 25. apríla absolvuje výjazd do Prešova. Neobíde ani obec Zborov. V závere týždňa tiež prijme podpredsedníčku Európskej Komisie Věru Jourovú.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu