Dopravná značka na Ipeľskej môže ohroziť okoloidúcich. Zatiaľ sa drží zubami-nechtami


Foto: Dopravná značka na Ipeľskej môže ohroziť okoloidúcich. Zatiaľ sa drží zubami-nechtami Foto: Facebook/Košice - Kuriozity a absurdity/Ni Ka

Na sociálnej sieti v skupine zameranej na kuriózne a absurdné situácie v Košiciach sa objavila fotografia, ktorá zachytáva dopravnú značku v netypickej polohe. Nachádza sa na Ipeľskej ulici v mestskej časti Košice - Západ neďaleko zastávky mestskej hromadnej dopravy Sokolovská.

Vzhľadom na veterné počasie je možné uvažovať o tom, či ju neodfúklo. Alebo si možno len chcela od toho dlhého státia trošička oddýchnuť. Možné vysvetlenia situácie priniesli aj mnohí komentujúci.

„Danko mal asi zase vychádzku,” reagoval Rene vzhľadom na nedávnú situáciu so semaforom v Bratislave. Štefan však vidí iný problém: „Lignuté má, keď vytriezvie, vyrovná sa späť.” Ak by ste však nevedeli, ako značku napraviť, riešenie pozná Tomáš: „Dakto ho musí ísť trafiť z druhej strany.”


Medzitým sme kontaktovali mesto Košice, ktoré spravuje daný cestný úsek, či o stave dopravnej značky vie a či ju bude riešiť skôr, než sa niekomu niečo stane.

Aktualizácia z 24. apríla:

Z magistrátu mesta Košice sme obdržali informáciu, že nebezpečne ohnutá značka bola opravená ešte na začiatku tohto pracovného týždňa, a tak chodcov ani cyklistov viac neohrozuje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu