Až raz budem riaditeľkou... Košice hľadajú až 40 profesionálov, ktorí povedú miestne školy


Foto: Až raz budem riaditeľkou... Košice hľadajú až 40 profesionálov, ktorí povedú miestne školy Foto: ilustračné/kosicekmk.sk/freepik.com

Košické školy hľadajú nových adeptov, ktorí zasadnú do riaditeľskej kancelárie škôl a školských v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta. Konkrétne je k dispozícii až 40 voľných miest, a tak je možné, že sa jedno ujde aj vám, ak spĺňate potrebnú kvalifikáciu.

Výberové konanie na post riaditeľa 11 základných škôl, 25 materských škôl, dvoch základných umeleckých škôl a jednej jazykovej školy a centra voľného času vyhlásil primátor Jaroslav Polaček s tým, že záujemcovia o direktorské kreslo môžu svoje prihlášky zasielať do 10. mája 2024.

V ponuke sú základné školy ako Belehradská 21, Hroncova 23, Krosnianska 2 a 4, Požiarnická 3, ale aj materské školy ako Budapeštianska 1, Čordáková 17, Jenisejská 24 alebo Turgenevova 38.

Svoje vedenie potrebuje aj Jazyková škola Užhorodská 8, Centrum voľného času Orgovánová 5 či umelecká škola na Bernolákovej 26, respektíve Irkutskej 1.

Zoznam konkrétnych škôl a tiež potrebných kvalifikačných predpokladov a vzdelania na vykonávanie tejto dôležitej funkcie nájdete na tomto odkaze.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu