Pri nehode na VSS skončilo auto na električkovej zastávke. Odniesli si to plechy aj zábradlie


Foto: Pri nehode na VSS skončilo auto na električkovej zastávke. Odniesli si to plechy aj zábradlie Foto: Facebook/Dopravný servis KE,KS/anonym

V stredu 18. apríla okolo 10:00 hod. došlo na Južnej triede v Košiciach v blízkosti križovatky VSS k dopravnej nehode, pri ktorej skončilo jedno z vozidiel v tesnej blízkosti električkovej zastávky. Informácia o nehode bola zverejnená v skupine Dopravný servis KE,KS.

Podľa informácií od krajskej policajnej hovorkyne Lenky Ivanovej vodič osobného motorového vozidla značky Nissan Juke pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť za vozidlom idúcim pred ním, v dôsledku čoho narazil prednou časťou svojho vozidla do zadnej časti pred ním idúceho Volva.

Po náraze Volvo odhodilo do priestoru zastávky mestskej hromadnej dopravy a jej oplotenia, kde, našťastie, v danom momente nikto nestál. Pri nehode tak nedošlo k zraneniu žiadnych ôsob, ani členov posádky oboch vozidiel. Odnieslo si to len sklenené zábradlie.

Prítomní policajti podrobili oboch vodičov skúške na alkohol, tá však jeho prítomnosť nepotvrdila. Obaja šoféri utrpeli škody na autách v rôznom rozsahu, pričom vodičovi Nissanu bola udelená aj bloková pokuta vo výške 100 eur.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu