VIDEO: V blízkosti strednej školy v Michalovciach došlo k dopravnej nehode. Dopravu riadi polícia


Foto: VIDEO: V blízkosti strednej školy v Michalovciach došlo k dopravnej nehode. Dopravu riadi polícia Foto: Facebook/Zuzana Revayova

V Michalovciach na Masarykovej ulici došlo vo štvrtok 4. apríla popoludní ku dopravnej nehode. Nehoda sa stala v blízkosti strednej zdravotníckej školy. Upozornila na to vodička v skupine na sociálnej sieti.

Podľa doterajších zistení polície vodička, ktorá viedla osobné motorové vozidlo značky Peugeot, po ceste označenej ako hlavná cesta, v smere na Zemplínsku Šíravu, počas odbočovania vľavo na Dobrianskeho ulicu, vošla do jazdnej dráhy prichádzajúcemu vozidlu značky BMW, idúcemu po ceste označenej ako hlavná cesta a smerujúcemu od Zemplínskej Šíravy.

Cesta bola kvôli nehode v jednom smere neprejazdná, keďže sa na nej nachádzali odtrhnuté časti vozidiel. Dopravu preto musela usmerňovať polícia.


„Dve osoby z vozidla značky BMW (vodička a spolujazdkyňa) a jedna osoba (vodička) z vozidla značky Peugeot boli prevezené do nemocnice s doposiaľ neznámym rozsahom zranení. K iným zraneniam nedošlo,” ozrejmila krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Polícia okamžite podrobila obe vodičky dychovej skúške, výsledok bol negatívny. Presná príčina vzniku a miera zavinenia je predmetom ďalšieho vyšetrovania.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu