Vo vodnej nádrži Palcmanská Maša sa utopil muž. Má ísť o opitého autobusára, ktorý vzal tržbu a ľudí zavrel v autobuse


Foto: Vo vodnej nádrži Palcmanská Maša sa utopil muž. Má ísť o opitého autobusára, ktorý vzal tržbu a ľudí zavrel v autobuse Foto: noviny TV Joj

V stredu 20. marca sa jednému z okoloidúcich pri prechádzke okolo vodnej nádrže Palcmanská Maša naskytol nepríjemný pohľad. Na vodnej hladine zbadal plávať bezvládne telo muža. Informáciu priniesla televízia Joj.

Zasahujúci hasiči vytiahli telo von za pomoci lana, keďže sa nachádzalo niekoľko metrov od priehradného múru. Pri sebe nemal žiadne doklady totožnosti, no po krátkej chvíli sa podarilo zistiť, o koho ide.

Podľa informácií televízie Joj ide o 55-ročného vodiča autobusu z rožňavského okresu, ktorý jazdil začiatkom týždňa pod vplyvom alkoholu.


O tomto prípade sme informovali ešte v pondelok 18. marca. Cestujúci nahlásili na tiesňovú linku podozrenie, že vodič ich autobusu je pravdeodobne pod vplyvom alkoholu. Keď sa to dopočul, autobus odstavil, tržbu vzal so sebou, zabuchol dvere vozidla a odišiel.


Policajná hliadka zakrátko vodiča vypátrala a podrobila ho dychovej skúške s výsledkom 0,71 promile, na základe čoho mu bol zadržaný vodičský preukaz, zakzaná ďalšia jazda a o jeho ďalšom treste mal rozhodnúť správny orgán. Ten však už pravdepodobne rozhodovať nebude.

Krajská policajná hovorkyňa pre portál uviedla, že obhliadajúci lekár nevylúčil cudzie zavinenie, avšak nariadil vykonanie pitvy, ktorá by mohla zodpovedať bližšie okolnosti jeho úmrtia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu